Användarvillkor

Användarvillkor för användning utav webbplatsen och tjänsten bästhemförsäkring.se (xn--bsthemfrskring-5hbi71a.se).

Senast uppdaterad: 2023-07-10

I dessa villkor anges bästhemförsäkring.se (www.xn--bsthemfrskring-5hbi71a.se) även som ”vår webbplats”, ”hemsidan”, ”oss”, ”guiden”, ”tjänst”.

Användning

Användning utav vår webbplats ska ses som en form av informationsinsamling. Vi uppdaterar samtliga stycken och guider efter vår kunskap och försöker se till att de alltid är så uppdaterade som möjligt – men med reservation för att information kan vara felaktig.

Informationen eller syftet med vår webbplats och tjänst ska heller inte misstolkas för försäljning utav försäkringar. Vi säljer inte försäkringar på denna hemsida. Utöver detta förmedlar vi heller inte försäkringar. Ingen information är baserad på individuella rekommendationer eller individanpassade insamling av data. Allt innehåll på vår webbplats är ur ett allmänt perspektiv och vi hänvisar endast en tänkbar kund vidare till ett försäkringsföretag (genom annonsering).

Du som användare av vår webbplats kan nyttja den helt kostnadsfritt och ingår heller inget avtal med oss. Om du inte godkänner våra användarvillkor uppmanas du att omgående lämna vår webbplats.

Insamling av data

Vi samlar i dagsläget inte in några cookies på vår webbplats.

Tjänster vi använder:

  • Simple Analytics
  • Google Search Console