Gofido Hemförsäkring

Gofido Hemförsäkring

Gofido - den smarta hemförsäkringen. Ett modernt och digitalt försäkringserbjudande som skräddarsys utefter dina önskemål. Allting sker 100% digitalt och du kan blixtsnabbt skicka in din skadeanmälan.

Till Gofido Hemförsäkring →

Om Gofido

Gofido är en försäkringsförmedlare som erbjuder hemförsäkringar från försäkringsbolaget Eir. De har som mål att utmana de traditionella försäkringsbolagen genom att erbjuda en ny och digitaliserad försäkringsmarknad. Gofido låter dig även skräddarsy din försäkring så att du inte betalar för mycket i onödan utan är försäkrad helt utifrån dina egna behov. Utöver hemförsäkring erbjuder Gofido även en reseförsäkring och en livförsäkring.

Teckna en hemförsäkring från Gofido

Gofidos hemförsäkring ger dig ett grundskydd för dig och ditt hem, och sedan anpassas den utifrån dina individuella förutsättningar. Hemförsäkringen gäller bland annat skador på din bostad, brand, stöld och skadegörelse samt inkluderar även en ansvarsförsäkring och
reseskydd. Är du under 26 år ingår även en överfallsförsäkring som annars kan köpas till mot en extra kostnad.

Rätt försäkring till rätt pris

Tanken bakom Gofido är att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt för din hemförsäkring. De traditionella försäkringsbolagen baserar sina priser på att alla försäkringstagare har samma behov. Men tack vare den senaste tekniken kan Gofido ta fram rätt priser och anpassa din försäkring utifrån ditt faktiska behov. Detta görs med moduler som möjliggör en individualiserad hemförsäkring till ett lägre pris. Du får också förslag på hur du kan justera din försäkring när dina omständigheter ändras.

Reseskydd i upp till 30 dagar

Med en hemförsäkring från Gofido har du alltid ett reseskydd som gäller i upp till 30 dagar. Då kan du få ersättning om du är inblandad i en olycka, blir sjuk, behöver hemtransport eller råkar ut för en stöld. Behöver du en mer omfattande reseförsäkring kan du köpa till Gofidos resetrubbelförsäkring som också inkluderar resestartskydd, avbeställningsskydd och ersättning vid bagageförsening.

Överfallsförsäkring utan kostnad eller som tillval

Du som är under 26 år gammal får en kostnadsfri överfallsförsäkring när du tecknar en hemförsäkring via Gofido. Den ger dig ersättning om du till exempel råkar ut för ett rån, ett sexualbrott eller en misshandel. Om du är 26 år eller äldre kan du lägga till överfallsförsäkringen mot en extra kostnad så att du är skyddad om något oförutsett skulle hända.

Lägg till en drulleförsäkring

En allrisk- eller drulleförsäkring ingår inte som standard i Gofidos hemförsäkring, utan finns som tillval för att du själv ska kunna anpassa hemförsäkringen efter ditt behov och din budget. Med en drulleförsäkring får du extra skydd om något oväntat skulle hända som inte täcks av den vanliga hemförsäkringen. Det kan till exempel vara en kopp kaffe som spills över datorn eller ett par glasögon som förstörs efter att oaktsamt ha lagts i soffan. Gofidos allriskförsäkring gäller både i samt utanför hemmet, och är även inkluderad i ditt reseskydd.

Skydda dina saker mot en extra kostnad

För att hålla nere försäkringspremien har Gofido valt att exkludera ett antal ägodelar från hemförsäkringen. I stället kan du välja att försäkra dem mot en tilläggskostnad som enkelt kan justeras om du till exempel säljer din barnvagn eller köper en ny cykel. Några av de ägodelar som kan läggas till i hemförsäkringen är barnvagn, jaktvapen, cykel och golfutrustning.

Vanliga frågor om Gofido hemförsäkring

Du kan få ersättning vid olycksfall när du är ute på resa eftersom de täcks av reseskyddet som ingår i hemförsäkringen. Däremot är du inte skyddad mot olycksfall i hemmet.

När du tecknar en hemförsäkring från Gofido får du ett reseskydd i upp till 30 dagar.

Självrisken i hemförsäkringen är minst 1 500 kronor, med undantag för rättsskydd där självrisken är 25% av kostnaden samt överfallsskydd och resetrubbelförsäkring som är helt utan självrisk.

Hemförsäkringen gäller dig själv och de som är folkbokförda och regelbundet bor på samma adress som du. Försäkringen gäller också dina eventuella barn under 18 år när de vistas i ditt hem, även om de inte är folkbokförda där.

 Till Gofido Hemförsäkring →
Bilder från webbplats
Gofido Hemförsäkring hemsida
Fördelar
  • Välj själv vad som ska ingå
  • Välj självrisk själv
  • Skadeanmälan på 2 minuter
Ersättning
Lösöre:Valbart
Rättsskydd:Upp till 250 000 kr
Allmänt
Grundsjälvrisk:1500 kr
Reseskydd:30 dagar
Bostadsrättstillägg:Ja
Andra tillägg:Allrisk, överfall, cykel, barnvagn, golfutrustning
Val:Bas + Tilllägg
Drulle (Allrisk):Tillägg
Bindningstid:1-31 dagar
Information om Gofido Hemförsäkring
Företag:Care of Fido AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559169-4632
Telefon:010-551 39 00
E-post:Maila
Hemsida:Besök
Institutnr. hos FI:53294
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2020-07-07
Försäkringsgivare:Eir Försäkring AB, Bliwa Livförsäkring AB
Hämtat från: Finansinspektionen.se (53294) Till Gofido Hemförsäkring →