Sensor Hemförsäkring

Sensor Hemförsäkring

Sensor Försäkring erbjuder hem och villaförsäkringar samt en rad olika personförsäkring. Man har sin bas i Luleå och vill vara ett försäkringsbolag utformat för dina behov.

Till Sensor Hemförsäkring →

Om Sensor Försäkring

Sensor Försäkring är en försäkringsförmedlare med bas i Luleå som samarbetar med flera olika försäkringsbolag. Sensor erbjuder prisvärda och pålitliga försäkringar med enkla villkor och har som mål att erbjuda snabb och proffsig hjälp samt individuell rådgivning. Utöver hemförsäkring förmedlar Sensor även personförsäkring, bilförsäkring, sjukförsäkring och specialisvårdförsäkring.

Teckna en hemförsäkring från Sensor

Hemförsäkringen som Sensor erbjuder innehåller ett grundläggande skydd för dig som bor i bostadsrätt, villa eller hyresrätt. Du kan få ersättning om något oförutsett händer med dina ägodelar, när du är på resa, om du hamnar i en tvist, om du krävs på skadestånd och om du blir överfallen. Du kan även välja bland ett stort antal olika tilläggsförsäkringar om du vill ha ett mer omfattande skydd för dig och din familj.

Reseskydd i upp till 45 dagar

Med hemförsäkringen från Sensor har du ett inkluderat reseskydd som gäller under obegränsad tid i Norden samt i upp till 45 dagar när du reser utanför de nordiska länderna. Reseskyddet inkluderar allt ifrån utgifter vid akut sjukdom och olycksfall till biljetter till Sverige vid en allvarlig händelse i hemmet. Behöver du ett mer omfattande skydd kan du teckna Resplus som även ger dig ersättning vid försening, ersättningsresa, psykologhjälp samt ett mer omfattande egendomsskydd. Reseförsäkringen är dessutom helt utan självrisk.

Inkludera drulleförsäkring med Hemplus

Tilläggsförsäkringen Hemplus är en så kallad drulle- eller allriskförsäkring som kan ge dig ersättning för oförutsedda och plötsliga skador på dina ägodelar. Drulleförsäkringen ersätter skador till ett maximalt värde på 80 000 kronor.

Ökad trygghet med fler tilläggsförsäkringar

Du som vill ha ett ännu mer omfattande skydd kan teckna någon av de andra tilläggsförsäkringar som erbjuds i samband med hemförsäkringen. Fritidsolycksfall är helt utan självrisk och kan till exempel ge dig ersättning för extra utgifter eller vistelse på sjukhus om du råkar ut för en olycka på fritiden. Sensor erbjuder även en krisförsäkring som ersätter kostnader för behandling av psykisk ohälsa vid en skada som täcks av hemförsäkringen samt en småbåtsförsäkring som bland annat täcker stöld, brand och sjöskador.

Personlig rådgivning

Som försäkringsförmedlare kan Sensor erbjuda personlig rådgivning så att du kan hitta den försäkring som passar dig utifrån dina behov och din ekonomi. Du kan alltid kontakta Sensor på måndagar till torsdagar mellan 09.00 och 18.00 samt fredagar mellan 09.00 och 17.00 via e-post eller telefon för att få hjälp med att hitta den bästa försäkringen för just din situation.

Enkel skadeanmälan online

Skulle olyckan vara framme kan du enkelt och smidigt göra en skadeanmälan direkt via Sensors hemsida eller app. Du loggar bara in med BankID och följer instruktionerna, alternativt skriver ut en skadeblankett och postar eller mejlar den till Sensor. Sedan börjar handläggningen av skadan, och du kan alltid se status på din anmälan genom att logga in på ditt konto hos Sensor.

Vanliga frågor om Sensor hemförsäkring

Hemförsäkringen som erbjuds via Sensor distribueras av Dina Försäkringar som är ett av Sveriges största försäkringsbolag.

När du tecknar en hemförsäkring via Sensor gäller den både dig som försäkringstagare och medlemmarna i ditt hushåll som är folkbokförda på samma adress som du. Försäkringen gäller även för eventuella barn under 18 år som inte är folkbokförda hos dig när de vistas i ditt hem.

Självrisken för hemförsäkringen är som lägst 1 500 kronor för lös egendom samt 3 000 kronor för byggnad.

Reseskyddet i Sensors hemförsäkring gäller i upp till 45 dagar oavsett om du tecknar tilläggsförsäkringen Resplus eller ej.

 Till Sensor Hemförsäkring →
Bilder från webbplats
Sensor Hemförsäkring hemsida
Fördelar
  • Populär hemförsäkring
  • Hemplus ger drulle- och allriskförsäkring
  • Personlig rådgivning
Ersättning
Lösöre:Lägst 1 000 000 kr
Rättsskydd:Ja
Allmänt
Grundsjälvrisk: 1200–4000 (standard 1500) kr
Reseskydd:45 dagar
Bostadsrättstillägg:Ja
Andra tillägg:Ja
Drulle (Allrisk):Tillägg
Information om Sensor Hemförsäkring
Företag:Sensor Försäkring Norden AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559056-6500
Telefon:0725 45 29 00
Institutnr. hos FI:82448
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2016-05-06
Försäkringsgivare:Dina Försäkringar
Hämtat från: Finansinspektionen.se (82448) Till Sensor Hemförsäkring →