Evoli Hemförsäkring

Evoli Hemförsäkring

Evoli är ett nischat försäkringsbolag som erbjuder en prisvärd hemförsäkring som ger dig prisförslag snabbt och enkelt.

Till Evoli Hemförsäkring →

Om Evoli

Evoli startade 2020 och har som mål är att förändra försäkringsbranschen från grunden. Man vill erbjuda enkla försäkringar med rättvisa priser som möjliggörs eftersom liknande kunder matchas med varandra. Evoli har även slopat bindningstiderna så att du när som helst kan byta försäkring om du inte är nöjd. Dessutom erbjuder de också en egen bilförsäkring. Försäkringsgivare för Evoli är Dina Försäkring AB och Eir Försäkring AB.

Teckna en hemförsäkring från Evoli

Hemförsäkringen från Evoli är anpassad utifrån om du bor i en bostadsrätt, hyresrätt eller villa. Den täcker vanliga typer av skador både hemma och utanför bostaden, och du är även försäkrad på arbetsplatsen och på semestern. Du kan till exempel få ersättning efter inbrott, vattenläcka, brand eller stöld. I premien ingår även en reseförsäkring, ansvarsskydd och överfallsskydd.

Rättvisa priser för alla försäkringstagare

Evolis hemförsäkring är till för dig som vill undvika att betala för mycket i premie, men som kan acceptera en högre självrisk när olyckan väl är framme. Priset på försäkringen kan också hållas nere eftersom du både tecknar försäkringen och gör en eventuell skadeanmälan digitalt via Evolis hemsida eller app.

Ingen bindningstid eller uppsägningstid

En stor fördel med Evoli är att du slipper både bindningstid och uppsägningstid för dina försäkringar. Det gör steget till att testa Evolis hemförsäkring kortare eftersom du kan byta försäkring direkt om den inte uppfyller dina krav. Du slipper också uppsägningstiden som många gånger kan vara så lång som ett helt år när det gäller mer traditionella försäkringsbolag.

Reseskydd i 45 dagar

När du omfattas av hemförsäkringen från Evoli är du skyddad även på resor i upp till 45 dagar. Då kan du bland annat få ersättning vid akut sjukdom eller tandbesvär, olycksfall, nödsituationer eller om du måste avbryta resan helt. Det går även att utöka reseskyddet mot ett tillägg om du ska på en längre resa, och då ingår bland annat ersättningsresa vid påbörjad resa som måste avbrytas, ersättning vid försening under resan, vid missad anslutning samt ett avbeställningsskydd.

Komplettera med en drulleförsäkring

I hemförsäkringarna som Evoli erbjuder ingår ingen allriskförsäkring som standard. Däremot går det att teckna som tillägg mot en förhöjd försäkringspremie. Då kan du få ersättning för skador på dina ägodelar med upp till 100 000 kronor.

Vanliga frågor om Evolis hemförsäkring

Evolis reseskydd gäller i hela 45 dagar. Under denna period kan du få ersättning för bland annat olycksfall, vårdkostnader vid akut sjukdom samt hemtransport med ambulansflyg.

Självrisken i hemförsäkringen från Evoli ligger på minst 1 800 kronor, vilket är något högre än andra försäkringsbolag. Däremot är försäkringspremien lägre än många andra alternativ.

Nej, en drulle- eller allriskförsäkring behöver tecknas separat som ett tillägg till hemförsäkringen. Då kan du få ersättning för plötslig eller oväntad skada eller förlust av dina ägodelar.

Evolis hemförsäkring gäller för både dig som försäkringstagare och de i din familj som är folkbokförda och bor på samma adress som du.

 Till Evoli Hemförsäkring →
Bilder från webbplats
Evoli Hemförsäkring hemsida
Fördelar
  • Modernt
  • Låga priser
  • Enkelt teckna
Ersättning
Lösöre:Upp till 1 000 000 kr
Rättsskydd:Upp till 250 000 kr
Allmänt
Grundsjälvrisk:1800/3000 kr
Reseskydd:45 dagar
Bostadsrättstillägg:Ja
Drulle (Allrisk):Tillägg
Information om Evoli Hemförsäkring
Företag:evoli AB
Kategori:Försäkringsdistribution
Org-nr:559180-0445
Telefon:0768 82 40 05
Institutnr. hos FI:50764
Status:Aktiv
Aktiv sedan:2020-01-29
Försäkringsgivare:Dina Försäkring AB, Eir Försäkring AB
Hämtat från: Finansinspektionen.se (50764) Till Evoli Hemförsäkring →